List of cvfdsxza Contact Seller
Location Map

air max 1 dam sitt varumärke av Förenta staterna och Japan

Crocs saga började i juli 2002, när de tre grundarna från Colorado har drömt visas lämplig för rodd skor, så de beslutade att utveckla en speciellt utformad för båtlivet och utomhus sportskor. Tre personer har samma dröm och hoppas in i mode och kul i den skönaste par skor. Bara tre år, Crocs har varit över hela världen med storm, förutom rodd ut Crocs av läkare, kockar, idrottare, friluftsentusiaster, kändisar och familjer i alla åldrar. I 2005, ges Crocs enastående prestationer i detaljhandeln, samt konsumenternas kärlek till sitt varumärke,   air max ltd dam    var Crocs Förenta staterna av berömda skor skor Nyheter tidningen heter det bästa märket. Har fått denna utmärkelse i förflutnan är välkända varumärken, inklusive Jimmy Choo, Chrisian Louboutin och Puma, och så vidare. Efter framgången med första stranden efter, Crocs och rullade ut de andra stilarna av produkter, inklusive Aspen, Aten, Niles, professionell och Turbo knä pad och rem etc.

Crocs skor för sin unika design, i kombination med bekvämligheten av kända funktioner och unika material. Alla Crocs produkter är tillverkade med det patenterade Croslite materiellt, förändras med förändringar i kroppstemperaturen och mjuka kurvor som passar dina fötter. Dessutom antagit crocs också en europeisk stil klackar-genererade design, i kombination med inbyggt stöd för hålfoten, och Anti-skid non marking sula, fots komfort och hälsa. Crocs har unika antimikrobiella och deodorizing funktion, så du stinker bort skor. Crocs skor är särskilt lämpade för kajakpaddling, dykning, vattensporter och vardags, det färga inte golvet eller däck. Crocs är nu i USA, Europa, Afrika och Asien-Stillahavsområdet försäljning i över 40 länder och regioner och är rik på en mängd olika stilar och färger för ditt val.

Vans föddes 1966 i USA i södra Kalifornien, det ursprungliga extrem sport gatumodet. För att begränsa rörelsen började, inklusive skateboard, surfing, BMX, skidåkning, etc. Och rotade i skateboard, livsstil, konst, musik och estetik av gatumode kultur i Vans, form en distinkt personlighet av ungdomskultur, blir yngre extrem sportentusiaster och trenden med världsomspännande erkännande från de populära märkena! Berömda sport varumärke SKÅPBILAR, grundades 1966, USA, Kalifornien, Anaheim Street. Tillverkning av FRITIDSSKOR och börjar. Produktionsmodeller under   air max 1 dam   sitt varumärke av Förenta staterna och Japan, Hong Kong och andra platser av fashionabla unga människors favorit. Första par VANS skor är tillverkade av diamond och Paul för VANS skor tillverkas med raka linjer, skor ner på golvet för att undvika halkrisk. Huvudsakliga konservativa sättet av mjukgörande tillverkning (Vulcanized sulor) skor med en hård vävnad.

Japan "Tokyo-Osaka" varumärke. Shangenyingyan av arkitekten att skapa ett populära gatan denim varumärke, EVISU i Europa orsakas mode branschen uppmärksamheten har varit i Taiwan människor på gatorna ser fram emot för att införa varumärke, etablerade i 91 Evisu, i höften är "karaktär design logotyp, originalet är" karaktär design var utvecklats från Levis bakficka broderi. Japan Tokyo-Osaka varumärket EVISU designer shangenyingyan hit populariteten av gatan denim varumärke, grundades 1991, Evis, (eftersom Levis är som, så s efter u, EVISU, också har förändrats i uttal. ) Till Hip's "m" karaktär design logotyp, den ursprungliga "m" karaktärsdesign var utvecklats från Levis bakficka broderi.

Item #: 4
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: California, Boucle du Mouhoun Burkina Faso
Last update: 7 years ago
Visitors: 556
Share: