List of cvfdsxza Contact Seller
Location Map

air max 24-7 dam särskilt material

Crocs är ett företag baserat i USA, Colorado, skor design, tillverkning och återförsäljare, varumärket crocs på marknaden lanseringen av mäns, kvinnors och barns kläder och bekväma skor. Grundades 2002, den ursprungliga Crocs skor produkt marknaden positionering är segling och utomhus sport, och senare eftersom det var bekvämt att bära olika konsumenter i alla åldrar. I 2002, företagets tre grundare, var konstaterar Kanada Foamcreations producerade    air max 24-7 dam   särskilt material, trä-sulor skor med bra icke-slip egenskaper, också mycket bekväma. De ursprungligen gjordes vissa ändringar som bygger på konstruktioner som ursprungligen utarbetats för rodd skor. Denna typ av skor och tofflor är mycket liknande utseende, överdelar är full av hål, men har också en icke-slip, kan vända på bandet. I 2002, Fort Lauderdale International (Lao Dedai båt sport show), Crocs har rönt stor uppmärksamhet i 2004, Crocs har köpt patentinnehavare Kanada och det material som heter Crostile kåda. Detta material innehåller slutna celler harts kan utsättas för temperaturen automatiskt formas för att anpassa till form för foten. Företag och företagets namn för Crocs, vilket betyder krokodil Smeknamn (krokodil). Eftersom krokodilen är ett inga rovdjur, nära Hardy reptiler, som placeras mycket till företagets produkter. Företaget har dock med klädindustrin Frankrike krokodil företag tvist.

Eftersom Crocs gick till försäljning i November 2002 av de första par skor, "Beach", företagets produktlinje expanderat till 7 typer (gjuten, platta skor, stövlar, nypa, hög heeled skor, spetsad skor, loafers), ett år över 140 olika typer och färger av skor nära till mer än 100. I slutet av 2009, varumärkets lanseringen av kaluoban serien (Crocband), baserat på den klassiska runda tån Beach, lägga till element av retro sneakers och sport skor mellansula design. I maj,  air max bw dam   också beroende på Sydafrika VM, rulla ut 11 kort klass Locke International Limited Edition: Brasilien och Argentina och Storbritannien och Spanien, och Sydafrika, och Korea, och Tyskland, och Italien och Nederländerna, och Frankrike och USA, 11 modeller integrerade nationella flagga element för att möta preferenserna av olika fans, och få unika samlingar av passion och mening.

Croslite material stå upp innovativ design för Crocs vann USA Ergo ergonomiska samhället certifiering och bär kroppen för att minimera risken för skada, kan verkligen effektivt gynnats kunder. Denna anti slip, deodorant, antibakteriella Croslite material utan spår, är utan tvekan Crocs skor kan vara nyckeln till skilja den från konkurrenter och förfalskare. Crocs mögel molding produktionsprocessen inte bara förhindra materiella avfall och bidra till att skydda miljön. Crocs kreativ design och olika färger för att ge kunderna ett antal serie comfort, mångsidighet och casual skor livsstilsval. Märket lanserades 2010 i den asiatiska marknad "Känner bra Revolution" marketing temat, helt enkelt markera Crocs har följts bekväma, pulserande och innovativt varumärke, och är avsett att leverera genombrott i produktdesign och innovation, året runt komfort, innovativa fritid skor tillgängliga till fler konsumenter.

Item #: 3
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: California, Boucle du Mouhoun Burkina Faso
Last update: 6 years ago
Visitors: 446
Share: