List of dfgvbhn Contact Seller
Location Map

air max 90 dames  talent en technologie verfijning

Babaya Barbara Duck merk werd opgericht in 2002, afgeleid van mens en wetenschappelijke ideeën en gezond leven. 2-13 leeftijden, elk door een beroemde ontwerper, vallende producten concept ontwerpers zijn vast te houden aan onze gezondheid, in combinatie met een rijke verbeelding, en inspiratie in de natuur, maakt Barbara eend schoenen voor elke sectie is zeer dicht bij het kind kinderlijke onschuld. Ieder kind dat geboren is een zachte maar bijna perfecte kleine voeten nauwgezette zorg nodig hebben, gebruiken wij milieuvriendelijke en hoge  nike air max 2014 black   kwaliteit materiaal ter bescherming van hun kinderen, zachte voeten niet gewond. Barbara eend schoen heeft altijd zijn vast te houden aan de mens, wetenschappelijke, gezondheid en comfort, en Walt's filosofie van het merk van vrouwen en kinderen. Gaan gezond en gelukkig met elke stap van mijn kindertijd.

Quanzhou Bay rijden sport Ltd is een groep van dochteronderneming onderneming die is gespecialiseerd in de productie van sportschoenen en leisure-schoenen. Opgericht in de 90 's, na meer dan 10 jaar van hard werken, blijven groeien, en in de afgelopen jaren is snel uitgegroeid tot een onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van grote vrije tijd en mode schoenen bedrijf. Enterprise-klasse,   air max 90 dames talent en technologie verfijning, totaalpakket, groepsbeheer. Quanzhou Bay rijden sport, Ltd onder de schoen industrie marketing bedrijf en schoen fabrieken en andere planten, waarin 800 mensen, met sterke producerende land werkzaam. Bedrijf ISO9001 internationale kwaliteit managementsysteemcertificering verricht, zodat de kwaliteit van het product is gestaag toegenomen, en in verschillende nationale kwaliteitsprogramma bemonstering, EG werden in beslag genomen werd geïdentificeerd als een gekwalificeerde product, geliefd bij de consumenten in de nationale meer dan 20 provincies.

Australië CE merk uit Australië CE wereldmarkten Ltd en Sino-Australische (Fujian) sportieve goederen co joint venture gemaakt door professionals om kinderen en adolescenten en kinderen van schoen merk voorzien van de aristocraat sfeer. CE betekent Camille Elmar, wat betekent dat koningin en edelman in het Chinees, niet alleen in Australië heeft onze bekende reputatie in de hogere klasse, zelfs van kinderen schoen merk in de wereld, heeft ook een sterke invloed.

Danny Beer Engelse vertaling DANNYBEAR, is vol van Italië warm ontwerp, opende het wemelt van de romantiek van Italië stijl jonge merken. 2005 omdat ontwerper voor prestaties jonge tijdperk levendige van levensstijl, Danny Beer dus in ontwerp Shang grote via op 5 lagen kleurrijke katoen van unieke breitechnieken geweven uit vele verschillende houding verschillende expressie verschillende aankleden van schattige van kleine beer patroon van kleurrijke breien Jacquard doek, elke kleine beer van kers super sterke en wedstrijd hoge textuur leder, te maken Danny heeft bear serie leisure hiel zakken, Danny dragen bepleit natuurlijke, aan het ontwerp van verschillende unieke stijl van creatieve en voorstellen. Bij het ontwerpen van elk product, zijn dragen worden verschillende recht rekening gehouden, ongeacht kleur, vorm of functie, zodat iedereen uit persoonlijke smaak dragen kan. Neem inspiratie uit het leven in een verscheidenheid van creatieve, maakt mensen voelen aangenaam verrast.

 

Item #: 4
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: Dfgvbhn, Gabrovo Bulgaria
Last update: 7 years ago
Visitors: 541
Share: