List of dfgvbhn Contact Seller
Location Map

nike blazer vt high suede moderne standaard workshop

Sen up schoenen 1991 jaar zelfs drie was een aangewezen titel: 1992 was oorspronkelijke nationale licht departement, en China lederen industriële vereniging en nationale consumenten vereniging genaamd China merkproducten; 1993 was nationale technologie toezicht Raad, en China kwaliteitstest Association, en nationale schoenen normalisatie Center met de naam "China eerst schoenen koning"; 93 en 94 zelfs was binnenlandse handel afdeling, zeven faculteitsbestuur toekenning van 'Goud brug voornaam'; December 95 won "Goud brug voornaam", en "China lederen logo merkproducten", en "96 China lederen schoenen King" Awards voor 93-99 zelfs door "merk in de hoofden van   nike blazer low suede vintage   consumenten," "merk te kopen", "winkelen topmerk" drie primeurs. Mei 99, door de China kwaliteit management association als nationale geavanceerde onderneming van de kwaliteit en efficiëntie, en won de speciale award. Op 8 mei 2000 bezocht de secretaris-generaal van de partij en staat leider Jiang Zemin de Sime Darby-groep. In maart 2001, werd Senda schoen geïdentificeerd door het Bureau staat voor kwaliteit en technische toezicht als het eerste nationale inspectie-vrij product.

Opgericht in de late 90 's rijke vogel groep, is China's grootste kledingstuk industrie base-steen leeuwen, één van de meest invloedrijke bedrijven. Beginnen bij het begin van de groep, altijd houden aan de "innovatie en ontwikkeling, kwaliteit van de overleving, maken effectief beheer" voor zakelijke doeleinden, harde, harde business, heeft nu uitgegroeid tot een set van schoenen, lederwaren, kleding als één grote groep. Heeft een staf van bijna 10000 mensen,   nike blazer vt high suede  moderne standaard workshop van 425,000 vierkante meter, bijna 2 miljard yuan in vaste activa, merken over $ 6.28 miljard yuan-waarde (2007 evaluatie); merk 9.082 miljard yuan-waarde (2011-test).

Culturele waarde ligt in de uniciteit en creativiteit en inclusiviteit. Rijke innerlijke kern, dat is de wereld van vogels, verlichte zelf. Wij verdedigen de kwaliteitsfactor van Oost-traditie, in de wereld van oosterse en oosterse wereld, overname en het remodelleren en vernieuwing, essentie zal worden geïntegreerd in ons bedrijf, onze producten en ons team en onze diensten. Het verstrekken van meer grote nieuwe mogelijkheden voor het leven. In termen van een cultuur-georiënteerde, rijke vogel pleiten voor internationalisering van oosterse mode heropleving.

Londen 'AAA', heeft een lange geschiedenis van getuigen, de internationale merknaam en het logo! In 1877 de 'AAA'-oprichter Sir Hugh Bote·yuehan (HubertJohn) een zijde fabriek ingesteld, zullen ook de oorzaak voor de komende generaties. In 1933 de 'AAA' erfgenaam van Sir John Sun Zizuo bestuur ·. Sir John (George John) instellen op een zijde fabriek, aangedreven door de fabriek uitsluitend verstrekt een molen ligt aan de rivier de sailuoen, hij was ook de eerste lopende "AAA" exploitant van lingerie en kousen. Formeel opgericht in 1955, Sir John "Verenigd Koninkrijk AAA beperkt", sindsdien, de "AAA" weg van merk licensing officieel ingesteld zeil.


Item #: 2
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: Dfgvbhn, Gabrovo Bulgaria
Last update: 7 years ago
Visitors: 582
Share: