List of dfgvbhn Contact Seller
Location Map

nike blazers low vt canvas opgericht in heel het land

Bedrijf vooral naar de schoenensector, en ondergedompeld in commercieel onroerend goed, biologische en andere velden. Corporate jaarlijkse productie van meer dan 4 miljard yuan, maken van winst en belastingen van meer dan 600 miljoen Yuan, merkwaarde van 5.002 miljard yuan. Groep invoering van moedermaatschappijen en dochterondernemingen bedrijf systeem, hoofdkwartier samengesteld uit acht centra, onder de bevoegdheid van 18 dochterondernemingen en business units thuis en in het buitenland. Het bedrijf biedt werk aan meer dan 20.000 mensen op dit moment, heeft drie grote schoen productie basis, vijf grote schoen merken. Over meer dan 30 provinciaal niveau bedrijven werden   nike blazers low vt canvas   opgericht in heel het land, meer dan meer dan meer dan 3.000 winkelketens, meer dan 800 warenhuizen in winkels. Ondertussen, in Wenzhou, Zhejiang, Dongguan en Italië Milaan instellen drie operatie onderzoeks- en ontwikkelingscentrum, ontwikkelen duizenden schoenen elk jaar nieuwe, leidt de mode in schoeisel ontwikkeling om ervoor te zorgen aokang merk in de voorhoede van de industrie.

Voorheen Yongjia Olin schoen fabriek van de groep richtte hij in 1988. In 1995 door de regering Wenzhou gemachtigd het bijeenbrengen van aokang groep in juni 1997 en werd opgewaardeerd naar de provincie, in juli van hetzelfde jaar door het nationale ministerie van landbouw goedgekeurd als nationale township ondernemingen groep, nationale groot-bestand, goedgekeurd in augustus door de staat industriële en commerciële Bureau voor niet-regionale groepen. Na meer dan 10 jaren van ontwikkeling, het bedrijf van de grond af, van klein tot groot, stellen en perfect een moderne enterprise managementsysteem, volledige importbewerking van een GOS-systeem, en eerst in het land om in te stellen op een tak van de groepen van de particuliere ondernemingen, de vakbonden, de communistische Jeugdliga en voor primaire milities kan worden continu is, en zo verder. Aokang mensen solidariteit strijd, herhaaldelijk maken succes,  vibram five fingers kopen  bedrijf heeft uitgeroepen tot provincie focus ruggengraat onderneming, provincie "vijf een een" onderneming, provincie top tien beste Township, provincie en stad en County zwaar projectgebruik en betrouwbaar met eenheden, provincie merk producten 50 sterke, China industrie tien sterke, nationale particuliere honderd sterke onderneming; led producten "aokang" merk schoenen met met "aokang dragen, ga Quartet" van reclame taal huishoudelijke, en verkocht zowel thuis en in het buitenland, geleidelijk was eerste Wenzhou bekende handelsmerk, eerste Wenzhou merkproducten, provincie Zhejiang beroemde handelsmerk, de producten van het merk van de oostelijke provincie Zhejiang, Dragen de Chinese schoenindustrie hoogste onderscheidingen "leder logo" opeenvolgend won de koning van Chinese lederen schoenen, enzovoort, schoeisel door de staat kwaliteit toezicht en inspectie center, de China consumentenbond als een aanbevolen product, op hetzelfde moment, het Bureau staat voor kwaliteit en technische controle voor de eerste nationale inspectie-vrije producten, en stabiele binnenlandse markt aandeel rangen in de top drie.

Jiangsu Senda groep, opgericht in 1977, de lederen schoenindustrie gangmaker ondernemingen in het hele land. Senda groep eerder met schoen-maken niveau van de wereld, met bijna honderd internationale ontwerpmodel, tien wereldklasse mechanische assemblage lijn. Sime Darby hoog profiel etiquette voor mannen en vrouwen schoenen, mode schoenen, heren schoenen, leisure-schoenen, veelzijdige schoenen staan bekend om hun "leer, verfijnde ambacht, het comfort, de vier seizoenen mode" award-consumenten.

Item #: 1
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: Dfgvbhn, Gabrovo Bulgaria
Last update: 7 years ago
Visitors: 555
Share: