List of dfgvbhn Contact Seller
Location Map

nike flyknit air max 2014 met nieuwe vormen van marketing praktijke

In 1985, met de Liao·yuehan (Leo John) werd ingehuurd om te ontwerpen en Chief marketing, 'AAA' is aangegaan een snelle ontwikkeling overgangsperiode, een nieuw tijdperk. 'AAA' bedrijf biedt een assortiment van mode, schoeisel en lederwaren voor mannen en vrouwen, wereld beroemde 'AAA' teken, die een symbool is van uitstekende kwaliteit en geavanceerde technologie en mark. Verenigd Koninkrijk "AAA" merkontwikkeling tot nu toe, het land honderden doek heeft een speciale Hall, teller verkoop van high-end warenhuizen, Verenigd Koninkrijk "AAA" merk van high-end modieuze schoenen voor mannen en vrouwen, met zijn unieke ontwerp, de zware Britse stijl, begunstigd door consumenten liefde. Verenigd Koninkrijk "AAA" merk, zal worden "kijken vanaf op hoog, nooit ver weg nu," een unieke visie, demonstreren hun unieke merk van charme.

AI Miqi merk in China's ontwikkelingsproces, inspiratie altijd begeleidt Franse romantiek en populaire elementen van de mode, productontwerp van inspiratie aan sedan, verwacht van de geselecteerde knippen, zijn één voor één te schetsen elk detail, productdesign en materialen voor de functionele en beknopte praktische, op grote schaal gebruikt in het productontwerp. Schoen industrie technologische innovatie, maar we nog niet overspoeld gaimadan·aier familie heeft altijd volgehouden   nike air max thea print   uitstekende handgemaakte traditie. Continu product proces voor technologische doorbraak, revolutionaire lokaal handgemaakte ambachten, nog steeds door de details kunt zien duidelijk het Madan·aier erfgoed van uitstekende vakmanschap. Merk van uniek design elementen en, Ai Miqi mode dynamischer ingevoerd in alle producten, producten zijn begroet de wereld zal ongetwijfeld een waardig van schatten moment geworden.

Liefde Oldenburg internationale investeringen groep in Hong Kong in 1991 op het vasteland van China-markt te betreden, en heeft gevestigd liefde Oldenburg kledingstuk ontwikkeling bedrijf limited, China, liefde Oldenburg (China) co., Ltd. Hou van Oldenburg (China) Limited is primair verantwoordelijk voor het beroemde Edenbo casual kleding merk in de bevordering van de Chinese markt. Edenbo kleding sinds het invoeren van de Chinese markt, met zijn neo-klassieke stijl van Engeland en nauwkeurige markt positionering, het gebruik van een populaire "franchise" marketing concept,  nike flyknit air max 2014    met nieuwe vormen van marketing praktijken, een hoog niveau van winkel processen en moderne logistieke distributiesysteem, uniek op de markt in vasteland China.

Edenbo heeft gewonnen de Chinese ambtenaar bekroond met de ere-titel van "China beroemde handelsmerk", "nationale inspectie-gratis product" en "casual herenkleding kleur onderzoek en ontwikkeling baseren," "de meeste modemerken in China", "Chinese beroemde merk", "tien invloedrijke kledingmerk van China", "Chinese kwaliteit, service en credit AAA niveau naam merk onderneming", enzovoort. 2007 Edenbo bovenaan de lijst van "top 500 Aziatische merken" en werd uitgeroepen tot "Asiaâ 500 meest waardevolle merken". Zo vroeg in 2003, ontvangen Edenbo officiële uitnodiging, enige vertegenwoordiger van vrijetijdskleding merk in China voor 10 opeenvolgende jaren bovenaan kleding extravaganza "China internationale fashionweek" op de internationale vrijetijdskleding modetrends gepubliceerd. Edenbo haar uitstekende imago, onderscheidende boetiekstijl en rijke Britse stijl cultuur en vrije tijd kleding, is populair onder de Chinese mensen en betaalbare naam merk geworden.

Item #: 3
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: Dfgvbhn, Gabrovo Bulgaria
Last update: 7 years ago
Visitors: 816
Share: