List of efgvbhn Contact Seller
Location Map

nike air max r4 black liefde op het eerste gezicht

Wanneer in een interview met China Central television, sheme, oprichter van Ms LINDA trots: "de betekenis van deze gave, is de Chinese traditionele cultuur en Frankrijk gecombineerd mode, wat betekent vrede en zegeningen voor de mensen van China en Frankrijk. "Op hetzelfde moment, als gevolg van de voortdurende viering van de temperatuur, zodat de vriendschap tussen de twee volkeren blijft warmte, begon in medio maart, sheme zal ook worden gehouden in Peking, Sjanghai, Chengdu,   nike air max direct review   VIP elite vrouwelijke Kapsalons. Deze activiteit zal herzien de pracht van de viering van de dag van de Grand Palace, die ook een bekende stylist op maat styling voor VIP leden, evenals blockbuster instore schieten zal hebben.

Gedurende het banket eer de sheme als de enige luxe merk in China, met Chanel, Dior, Van Cleef & Arpels en vele andere internationale luxemerken samen, getuige de vriendschap tussen Frankrijk en droom. Punch boven de gunstigste Chinese elementen schoeisel zijn ook een symbool van de luxe goede moraal.

Dit is vriendschap van Exchange, hoewel sheme is niet eerste keer door internationale vrienden van gunsten, in sheme van geprezen die in de beide internationale sterren, heeft ook wereld hoogwaardigheidsbekleders, als Verenigd Koninkrijk Qian premier Lady Cherie? Blair op op sheme van schoenen  nike air max r4 black   liefde op het eerste gezicht, go was; en sheme niet alleen in 2013 succes werd heeft Grammy "geeft alleen schoenen merk", meer is was Duitsland Centennial geschiedenis van schoenen klasse museumcollectie, in internationale markt bloei pracht...

Sheme van high-end aangepaste schoenen merk in China, was de eerste die mount fashion week start-en landingsbanen voor luxe schoeisel merk in China. In kunst en ontwerp van veld, als gevolg van diverse nieuwe toestroom en gedacht penetratie, wereld Shang ieder een geografische cultuur te behouden de oorspronkelijke, zijn voortdurend was fusion en evolutie; hoewel sheme van ontwerper respectievelijk uit Italië en Frankrijk, en en China, maar Designer team in ontwerp in de, altijd respecteren en onderhouden met oosterse mensen van esthetiek, maakt werken in nationale persoonlijkheid van terwijl bevat en kan voldoen aan stad socialite waren van mode achtervolging.

Sheme met textuur en technologie heeft consequent vastgehouden aan beide topkwaliteit, creatieve elegantie en gevoel van ontwerp als geheel is rijk in kunst en cultuur, en hulde aan de ultieme in elegante vrouwelijke glamour; perfect combineren Chinese elementen met westerse ontwerp concept combineert elegante luxe schoeisel om te voldoen aan de high-end aangepaste behoeften van succesvolle vrouwen.

Item #: 4
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: British Columbia, Kândal Cambodia
Last update: 5 years ago
Visitors: 319
Share: