List of efgvbtgg Contact Seller
Location Map

nike air max thea zwart bekend voor hun avant-gardistische stijl

It is in eerste instantie in 1988 opgericht door een groep van interesse in mode, oprichting van energetische jonge mensen in Hong Kong, verkoop van beroemde merk kleding, door trendy mensen van alle leeftijden, en dus tot de oprichting van een trendsettende imago onder jonge mensen. I.T nu uitgegroeid tot een van Hong Kong's toonaangevende merk moderetail, is dat de modetrend van Chase en beroemdheden zal komen naar een "Heilige land". It is in eerste instantie in 1988 opgericht door    nike air max 1 dames Shen Jiawei en haar oudere zuster Elizabeth gebouw in Causeway Bay in Hong Kong Shen Xiuhui de oprichting van groen-vrede opende, verkoop van beroemde merk kleding, door trendy mensen van alle leeftijden, en dus tot de oprichting van een trendsettende imago onder jonge mensen. I.T nu uitgegroeid tot een van Hong Kong's toonaangevende merk moderetail, is dat de modetrend van Chase en beroemdheden zal komen naar een "Heilige land".

I.T verkoop groep eerst door een populaire buitenlandse merken van winkel groene vrede komt, opgericht 1988. na een tiental jaren van ontwikkeling, ondersteund door vele mode liefhebbers en advocaten in 1997, officieel haar naam veranderde, en geleidelijk ontwikkeld tot een van de grootste fashion group in Hong Kong. IT groep zijn bezit een aantal modemerk,  nike air max thea zwart   bekend voor hun avant-gardistische stijl, diversiteit en bekend voor toonaangevende, geschikt voor de behoeften van mensen van verschillende leeftijden en stijlen, kleding categorieën van internationale haute couture tot Aziatische Japan jonge merken beschikbaar. Groep I.T Engels hoofdletters kleine letters i.t en ik .T de winkels zijn onderverdeeld in twee brede categorieën.

IT bedrijf van modemerken zijn vooral voor master merken van over de hele wereld, zoals D & G, Miu Miu, Jean Paul Gaultier, Dirk Bikkembergs, Cacharel, Hussein Chalayan, Anna Sui, etc. internationale landingsbanen hier zijn alle nieuwste pop elementen, gecombineerd met edgy innovatieve shop design, Een trend van de verschillende sterren geworden en mode liefhebbers de voorkeur gegeven bestemming. i.t te verkopen Japan de jongere mode-georiënteerde, voor degenen die willen te kleden naar de Toon van de persoonlijkheid van jonge mensen verstrekken van self-creative ruimte, winkels, van kleding tot lay-out alle weerspiegelen een jonge houding, is de jonge en trendy mensen.

DUIVEL de moer, 2006 jaar, van een Verenigd Koninkrijk merk voor--duivel Nut met zijn unieke stijl trok de aandacht van een professionele kleding merk bedrijf, Ying SI handel uiteindelijk beperkt van Hong Kong worden ondergebracht onder. De verwerving van expertise onbeperkt leven in DUIVEL NUT merk gebracht. Bedrijf door de verrijking van de categoriestructuur, verbetering van de kwaliteit van stoffen, materialen en productie procesverbeteringen en andere initiatieven, behouden hun onderscheiden in stijl zonder een soortgelijke nieuwe DUIVEL in traditionele moer in de detailhandel concurrerende kleding stijgt als Venus, schijnt.

Item #: 1
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: Efgvbtgg, CA United States
Last update: 7 years ago
Visitors: 460
Share: