List of efgvbtgg Contact Seller
Location Map

nike blazer low suede vintage ZARA is een van de meest bekende merke

Anta sport producten beperkt (HKEx: 2020), en Anta Anta sport in het kort, is één van China's bekende merken in sport, business, ontwerp, ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van sportkleding, waaronder "Anta" merk atletisch schoeisel en kleding. Bedrijf werd opgericht in 1994 en gevestigd in Quanzhou, Jinjiang, Voorzitter, de heer Ding Shizhong. Anta sport genoteerd op de Hong Kong stock exchange in 2007 en de geboden prijs HK $ $5 28 en onderschreven door de Verenigde Staten    nike blazer vt high suede   NBA basketbalteam van de Houston Rockets uit Leslie Lee Alexander aandelen. Op haar eerste dag slotkoers was c $ 5 Hong Kong dollar hoger dan de prijs van 42%. In 2009, naar Belle International Holdings sport verworven FILA Anta distributeurs in China, Hong Kong en Macau.

ZARA is Spanje Inditex Groep (voorraad code: ITX) dat een van haar dochterondernemingen, het is een kledingmerk en franchise ZARA kledingmerk keten detailhandel. In 1975 Spanje gevestigde ZARA is onderdeel van de Inditex Groep is gerangschikt derde in de wereld, Spanje's nummer een kledingfabrikanten, in 56 landen over de hele wereld, het opzetten van meer dan meer dan meer dan 2000 van de kleding-keten. ZARA door de globale jeugd fashion's favoriete ontwerper design prijzen goedkoper, gewoon laat burgers houden hoog mode zijn.

Inditex is Spanje gerangschikt eerste, buiten de Verenigde Staten kloof, en Zwedens H & M als's werelds nummer een kleding detailhandel groep. Vanaf 31 oktober 2013 in 86 landen en regio's geopende 6,249 winkels, er zijn 8 kleding retail merken,   nike blazer low suede vintage   ZARA is een van de meest bekende merken. In 86 landen over de hele wereld hebben 1808 winkels (90% zelf opslaan, de andere is een joint venture en franchise winkels). Terwijl ZARA merk van Inditex alleen bedrijven van alle takken van een derde slaat, doch zijn omzet gerekend tot de totale verkoop van ongeveer 66%.

ZARA haar heeft meer dan 400 over van grafisch ontwerper, een jaar lanceerde van koopwaar meer dan 120.000 lid, kan gezegd is peer van 5 keer keer meer, en ontwerper zijn gemiddelde leeftijd slechts 25 leeftijd, ze op elke tijd shuttle Yu Milaan, en Tokio en New York, en Parijs, fashion krachtpatser horloge kleding Toon, haalt ontwerp concept en nieuwste trend trend, dan simulatie volgen gelanceerde hoge modieuze gevoel voor mode enkele producten, en snelheid van snel is was geschokt, per twee keer van opvulling goederen laatst, elk over drie week zullen uitgebreide van oude naar nieuwe, tide Alle winkels in de wereld om te werken van de synchronisatie is voltooid binnen twee weken, hoge mate van vervanging van goederen, ook het tarief van klanten versneld terug naar winkels, omdat consumenten moesten vrijwel stellen ZARA heeft altijd iets nieuwe en belangrijke afbeeldingen.

Bovendien, ZARA ontwerp groep ook real-time en mondiale rond van ZARA winkel lang voor teleconferentie, door middel van inzicht rond in verkoop status en klant reactie, op flexibele wijzigingen aanpassing koopwaar van ontwerp richting, moet moet beoordelingen van honderd variabele smaak, en in klant gekocht van terwijl Klerk heeft zal merchandise functies en computer van de gegevens van de klant, via netwerk inter transmissie zal gegevens verzonden terug ZARA hoofdkwartier, ontwerp groep master is kan verschillende precieze verkoopanalyse en klantvoorkeuren, opnieuw plus zich professioneel van mode scherp graden, Nummer om te bepalen van het ontwerp van de volgende reeks van goederen en, dientengevolge, commodity tarief om verkoop, te maximaliseren betekent ook dat effectief kunnen rijden vaststelling incidentie van voorraad.

Zie Zara herfst/winter 09 brochure zul je vanzelfsprekend. Van zachte wollen doek jas schijnt aan de overdreven dramatische gebreide trui van aardetinten, bleke paarse, blauwe en zelfs groene broek, het dat dit najaar, gekleed in zwarte outfits, is verouderd. Of het nu gaat om groene broek en rode voering, textuur van is de Blazer steeds knipperen, alles in de ontwrichting van een "low profile" concept van herenkleding. Dit najaar, als u doen niet "Flash", dan op zijn minst geef me sommige "kleur" blik op me!

Item #: 5
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: Efgvbtgg, CA United States
Last update: 6 years ago
Visitors: 669
Share: