List of ewsxfgv Contact Seller
Location Map

nike air max 1 dames zanger in MTV stijl inspiratie

Izzue begon in 1999 in de winter, als ik t's meest populaire creaties merk onder plaatselijke jonge mannen en vrouwen. Izzue kleding in mannen-serie, herenkleding tendens is opgesplitst in basic en de twee richtingen, de basic series met vooral denim en minimale kleding, geschikt voor liefde zelf met behulp van kleurencombinaties voor onze jonge gezin. Hoewel dit nog steeds eenvoudige Trend, en mix sportkleding en kleding ontwerpen, ontwerp een serie van de Hong Kong jonge mensen mode.

Sinds de lancering in 1999, IZZUE is in de voorhoede van lokale mode-ontwerp, gericht op hun eigen en match ontworpen om individuele stijl benadrukken won de modewereld erkend en gewilde. IZZUE houdt zich aan haar oneindige creativiteit om te ontwerpen een volledige waaier van mode kleding, mode liefhebbers spelen een wedstrijd creatieve  nike air max thea zwart   en persoonlijke charme. Kleding met sponsoruitingen zijn onderverdeeld in mannen serie, ontwerp en ingetogen maar uniek, vaak genoemd man een onverwachte verrassing, die zou geven van de drager persoonlijkheid en niet worden overdreven, en leeftijd bieden een scala aan andere afbeelding behoort tot de mode voor jonge mensen. Merk meer Yu 2006 hoogwaardigheidsbekleders van ontwerp gemaakt blauwdruk van IZZUE-collectie, met gewaagde avant-garde van creatieve prachtige winter baanbrekende moet met IZZUE door verwelkomt mate groeit, en de op traditionele waardig van persistente, succes zal lokale oorspronkelijke mode upgrade naar meer senior, en meer brede van niveau, en haar volledige mode adem van jurk ontwerp niet alleen voor mode liefhebbers brengt nieuwe ervaring, meer merk brengt Toyo stijl yiwai voor een wipe Europese smaak.

Koningin van Pop (Jeans lijn) met behulp van zachte en ademend weefsel, in combinatie met passende trim en stijlvolle details, maken een reeks van zowel stijlvol en cool voor de zomer. Vrouwen kledinglijn deze zomer Jeans lijn met goud 80 binnen reguliere  nike air max 1 dames  zanger in MTV stijl inspiratie, respectievelijk maken 3 verschillende thema, met zwart, grijs en zilver kleur als de belangrijkste Toon van de stedelijke Flashback en fluorescerende Techno gekleed Cowboys Retro Grunge en zware spoelen effect van surrealisme, teneinde het omvormen van moderne nieuwe MTV dagen.

Roman Holiday (Casual lijn) Izzue tulle Casual Line aan het licht van deze zomer, vallen vooral in milieu afdrukken details en abstracte patronen, omarmen allerlei fijn afstemmen, afgedrukt katoen loszittende gilet bekleed met goedkope broek bijgesneden boven, enzovoort, in de schoonheid in de lange hete zomer, nog steeds straalt de charme van unieke glans. Kleur met heldere kleuren zoals roze, Green Lake, respectievelijk basistonen zoals paars en wit, Marine, grijs en zwart voor focus, om een verscheidenheid van verschillende stijlen van werkstijl.

Item #: 1
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: California, CA United States
Last update: 4 years ago
Visitors: 170
Share: