List of ewsxfgv Contact Seller
Location Map

nike air max 1 heren kopen globaal visueel effect

Rock en fiets, en deze zomer zal blijven voor het implementeren van het merk stijl, veel straat rock elementen zoals vuil-gewassen, folie afdrukken, Leopard print en klinknagels, materiaal toegevoegd aan shirts, jassen, broeken en riem, punk rock styling vaag straalt ruige smaak. Groot hot Oxford werknemer opknoping broek en shirt, uitgegroeid tot de meest populaire manier te kleden dit seizoen. Ontwerpers zullen bleken effect in de lange groene streep op het shirt en de Polo, als met alle witte mix en match meer indringende uitbarstingen van zomer stijl.

Patched manie, populaire dekbedden uitgegroeid tot het thema van deze zomer gericht op het ontwerp, extreem hoge plasticiteit van Patchwork patroon rond de hele zomer voor het feestelijke seizoen brengt een uitbarsting van de jeugd. Een breed scala aan quilten stijlen bezaaid doorheen de reeks, zoals breien, tee, Polo, vest en broek en andere kleding zijn toegetreden tot een heleboel quilten elementen verrijken   nike air max 1 heren kopen  globaal visueel effect. NETTO kleur, gewoon geserveerd met een laag profiel in de lies of kleding zoals korte broek en legging Twill broek, aan gemakkelijk maken een smart casual stijl. Kleur, titel dit seizoen met levendige tinten brengen uitbarstingen van zomer kleur, daarom Patched manie en Rock en fiets paars, donker blauw, rood, roze, zwart, wit, grijs en kaki als decoratie.

Het jaar is 1963. Gedreven door nieuwsgierigheid, hoopt Denemarken schoenmaker, Karl · Bill Cosby op het gebied van de schoeisel barsten voort te zetten van nieuwere ideeën en genereren meer waarschijnlijk. Dus hij al zijn eigendom in Kopenhagen verkocht en ontslag van de baan, leeftijd Birte en dochter vijf met zijn vrouw die Hanni naar in kleine Denemarkens Zuid-Jutland stad van Bredebro verhuisde. Er, kocht hij een vacante plant, gestarte bouw van de fabriek voor schoen.

Aanvankelijk de nieuwe fabriek van Denemarken schoen schoenen geproduceerd, gelijkaardig aan een rand en andere merken in de industrie, zijn sommige van vandaag de meest populaire stijlen. Karl · plotselinge Bill Cosby zijn vastbesloten om te breken met  nike air max 180 og   de traditie. Hij was de eerste om voor te stellen "schoenen moeten voldoen aan de voeten" concept van schoen mensen, en het is precies dit idee in de toekomst de ECCO missie gelegd. In de 1960 van de 20e eeuw tot de vroege 70 de steeds veranderende modetrends: een dag of een korte rok strakke laarzen, platte schoenen werden vervangen de volgende dag, gevolgd door dik-zolen schoenen lakleder begon het voortouw. In een dergelijke omgeving, de fabriek voldoen aan haar eigen ontwikkeling. Karl · Bill Cosby is echter nog steeds stromende vowed voort te zetten hun dromen van schoeisel, hoop aan comfort, uitstekende kwaliteit en comfortabele stijlen in schoeisel van een paar van grote waarde.

Item #: 2
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: California, CA United States
Last update: 6 years ago
Visitors: 369
Share: