List of ewsxfgv Contact Seller
Location Map

nike air max 2013 kopen kreeg ze hun inspiratie uit Coca-Cola

Gestarte productie van de schoenen zijn vernoemd naar Venus, maar als gevolg van auteursrecht conflicten, Karl · breken Bill Cosby en Ejnar Truelsen, Chief Designer besloten om een nieuwe naam voor het merk te vinden. Zij hopen dat de nieuwe merknaam is samengesteld uit twee lettergrepen, gemakkelijk te lezen, of Denemarken taal of andere talen kunnen worden gemakkelijk uitgesproken. Ondertussen  nike air max 2013 kopen   kreeg ze hun inspiratie uit Coca-Cola merkidentiteit en hoop dat uw bedrijf een zeer duidelijke merkidentiteit aan het begin hebben zal, ze haar naam naar het merk Ecco'let veranderde, en deze naam bleef in gebruik tot 1978, dan vervanging is nu bekend als ECCO.

Handelsmerk van het bedrijf was in eerste instantie "Aquila" en de "Kappa" werd later. En zo verder, m.c.t. stil is geweest, het resultaat is niet duidelijk. Tot de late 60 's wijs een grote draaien zodat is het bereiken van ongekende prestaties door sprongen. Co-ordinating de opkomst van casual jeugdcultuur, kleding concept van integratie tussen de seksen ook begon te ontkiemen, m.c.t. inconsistenties markt introductie van twee nieuwe merk "de Robe di Kappa" en "Jezus jeans."

Beide trends casual shirts en spijkerbroeken als de belangrijkste productmerken, gecombineerd met innovatie en vet belangenbehartiging sectie, Word een onverdeeld succes is geweest. De late 70, m.c.t. verplaatsen de merkstrategie, bleek te zijn een slimme actie, "Kappa sport" (later Kappa genoemd) is ook een bekende merk in de jeugdmarkt geworden. In 1969, een paar van model op het werk tussen  nike air max 2013 jr   mannen en vrouwen te gaan zitten en rust, de fotograaf per ongeluk deze opname, het wereldberoemde merk LOGO is bevallen. Dit romantische figuur merk heeft zijn in gebruik sinsdien, werd populaire visuele symbool van de wereld. Kappa is Griekenland 10e brievenwoord. Is Omini Kappa LOGO uitspraak (Gemini). De man en vrouw zitten back-to-back, het is omdat Kappa geloofde dat mannen en vrouwen het plezier van sport kunnen delen. Maar of ter plaatse of off-site, mannetjes en vrouwtjes moeten ook steunen elkaar om hun doelen te bereiken.

In 1993, Kappa Kappa werd gekocht door een consortium genaamd de basiseigenschappen, en volledig wordt ondersteund modemerk Benetton financieel, Kappa macht sterker en is uitgegroeid tot Europa's grootste particulier sportieve goederen groep. Op 9 februari 1999, de Kappa naar het volgende niveau, wereld beste team Italië voetbalelftal van gunst, werd zijn sponsor, de speler is een superster, en de roem van de Kappa Kappa sterk toegenomen. Opmerkelijk is dat Kappa werd de eerste om te plaatsen uw LOGO in Italië merken op Jersey.

Item #: 3
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: California, CA United States
Last update: 7 years ago
Visitors: 463
Share: