List of ewsxfgv Contact Seller
Location Map

nike air max direct review de toonaangevende sport merk

In de afgelopen jaren heeft xtep creëerde een reeks van hun eigen merk van culturele kenmerken. In krachtige en unieke van merk cultuur ondersteunen Xia, naar "global mode verkeer eerst merk" ontwikkeling doel voor de missie van speciale stap, in speciale stap volledige opschrift kleur van het ontwikkelingsproces in de, had verkregen vele onderscheidingen, continue 2 keer verkregen "China merkproducten" titel; verkregen Court en het nationale bedrijfsleven generaal respectievelijk certificering van "China beroemde handelsmerk"; verkregen nationale kwaliteit toezicht test quarantaine    nike air max r4 black   generaal afgegeven voor "export vrijstelling" en "nationale vrijstelling" eert titel; verkregen wereld merk laboratorium als voor " Top 500 meest waardevolle merken in China "en" Chinees merk jaarlijkse prijs NO.1 sportieve klasse merken." Deze onderscheidingen betekenen xtep bredere erkenning in de maatschappij, een extra koopwaar macht, merk macht, de Terminal kracht van snel verbetering van empirische is geweest.

De "algemene gevoel" is een stap in het streven naar, is een stap in een levenslange overtuigingen en idealen! als China's "mode sport" advocaat, xtep is toegewijd om "niet-gezond verstand", via de "stijlvolle, innerlijke comfort" product. Algemene Service model, advocaat algemene sport experience, waardoor consumenten het gevoel van buitengewone levensstijl, het is onze volgende missie van belastingvrije goederen!

361 ° is een merk van de groep, onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie en distributie van geïntegreerde sportieve goederen bedrijf, waarvan de producten sportschoenen, kleding en aanverwante accessoires, kinderen kleding, mode en vrije tijd categorie omvatten vormen, opgericht in 2003, in haar inspanningen om een model wereld-eerbiedwaardige merken onder leiding van de geest, is uitgegroeid tot een van  nike air max direct review  de toonaangevende sport merk ondernemingen in China. Op 30 juni 2009, 361 graden genoteerd op de belangrijkste Raad van bestuur van de beurs van Hong Kong, voorraad code 01361 · HK。 Ondertussen, 361 ° dringt groep multi merk lijn, 2009, 2011, 361 ° kinderen kledingmerken monniken (innofashion) werd geboren.Izzue begon in 1999 in de winter, als ik t's meest populaire creaties merk onder plaatselijke jonge mannen en vrouwen. Izzue kleding in mannen-serie, herenkleding tendens is opgesplitst in basic en de twee richtingen, de basic series met vooral denim en minimale kleding, geschikt voor liefde zelf met behulp van kleurencombinaties voor onze jonge gezin. Hoewel dit nog steeds eenvoudige Trend, en mix sportkleding en kleding ontwerpen, ontwerp een serie van de Hong Kong jonge mensen mode.

Mode, en avant-garde en vrije en opstandige interpretatie heeft "speciale stap" merk cultuur, hoogwaardig en hoge nastreven en krachtige heeft "speciale stap" merk kernwaarde van de innovatiecapaciteit en de vitaliteit geeft, in krachtige en unieke van merk cultuur ondersteunen Xia, naar "global mode verkeer eerst merk" ontwikkeling doel voor de missie van speciale stap, is binnenlandse eerste ingeschakelde huisvermaak sterren vermeldingen verkeer merk en entertainment marketing promotie producten van merk. Xtep op het begin van de schepping van het merk Hong Kong zanger Shih TSE goedkeuring uitnodigen. Zon 05 woordvoerder samengevoegde tweeling jeugd portefeuille. 08 Olympische spelen naderen, verhoogd xtep woordvoerder familie Wilber en Jolin Tsai, twee Chinees-taal pop sterren. In 2011, de woordvoerder toegevoegd een andere mode sterren line-up hangeng. Nodigen beroemdheid goedkeuring, terwijl xtep terwijl Madden sponsor Zuidoost muziek awards in een rij. Een serie van unieke entertainment merk pakt stap marketing strategie.

Item #: 4
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: California, CA United States
Last update: 7 years ago
Visitors: 459
Share: