List of flyskatebook Contact Seller
Location Map

nike air max 2013 kopen transformatie van een chemicus aan onderneme

Ouren·shulaier is Frankrijk farmaceutische centrum van een apotheker, in de studie van werk, vond hij dat sommige soorten van Feng voor extractie van pigment in planten kunnen worden gebruikt als het belangrijkste ingrediënt in haarkleurmiddelen. Drie jaar later, werd het bod voor patent Ouren·shulaier voor zijn eerste uitvinding, en het l ' Oréal (Loreal) genoemd. Een paar jaar later, Ouren·shulaier met succes afgerond de   nike air max 2013 kopen   transformatie van een chemicus aan ondernemers, en l ' Oréal is niet langer gewoon een merknaam. Als een bedrijf stapte l ' Oréal moedig in de wereld van de cosmetica-industrie. Van toen af aan, "l ' oreal" Dit komt uit Griekenland taal "OPEA", een symbool van de term "beautiful", in de cosmetica-wereld is populair geworden in het gebied voor een eeuw.

In de 70, maliaopulada de kleindochter overnam van Prada, Prada was een klein teken van Europa op dat moment. 70 mode verandert bijna op de rand van faillissement. In 1978, Miuccia en haar echtgenoot PatrizioBertelli nam het over en leidde Prada samen naar een nieuwe mijlpaal. PatrizioBertelli, een creatieve ondernemer, naast tot oprichting van een wereldwijd productdistributie kanalen evenals batch productiesystemen terwijl ook subtiel Prada merk filosofie traditie met moderne geavanceerde technologie voor een perfecte combinatie. Miuccia op zoek naar nieuwe en verschillend van de traditionele lederen materiaal na meerdere pogingen, vond van de luchtmacht parachute nylon structuur, gebouwd met lichtgewicht, duurzaam, en "black nylon" een pistool en rood geworden de Prada merk klassiekers.

De naam NIKE, in westerse ogen is zeer gunstig en is ook gemakkelijk te lezen en gemakkelijk te onthouden, en kreten zeer luid. Nike handelsmerken symboliseren Griekenland overwinning vleugel veren, snelheid, terwijl ook vertegenwoordigend beweging en zachte vertegenwoordigen. Nike Nike handelsmerken, ontwerpen is een kleine haak stijl beknopte, nike air max 2013 jr   dringend als de bliksem, een blik bij laat mensen denken na het gebruik van de Nike Sportwaren gegenereerd door de snelheid en de explosieve kracht. De eerste "Nike" genoemd sportschoenen, zolen met vierkant convexe tabletten te verbeteren stabiliteit, mes-vormige haak aan elke kant van de schoen, een symbool van de vleugels van de godin.

Nieuw evenwicht nieuwe evenwicht (NB) in 1906, WilliamJ.Riley in de Verenigde Staten Marathon-de stad Boston gevestigde een NewBalance voeten boog ondersteuning bedrijf, gespecialiseerde aangepaste orthopedische boog ondersteunt en orthese schoenen. Boog voetensteun verhoogt het verkeer van evenwicht, NewBalance naam was geboren. Met de ontwikkeling van het bedrijfsleven, 50 NewBalance begonnen met het maken van schoenen voor lokale lopers, en op 60 ingevoerd de sneaker Gemeenschap.

Item #: 3
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: California, FL United States
Last update: 7 years ago
Visitors: 771
Share: