List of flyskatebook Contact Seller
Location Map

nike air max thea zwart moderne interpretatie van stedelijke mode vr

Ayilian, een vertegenwoordiger van de stedelijke women's modemerken, met een goede marktprestaties is de rijzende ster van China's leisure kledingindustrie geworden. Door televisie sterren Barbie (s) goedkeuring. Ayilian, met zijn unieke ontwerp, gladde strakke lijnen, mooie en elegante kleuren, met prachtige afstemming en elegante en modieuze stijl, mengen de essentie van Oost- en de westerse cultuur,  nike air max thea zwart   moderne interpretatie van stedelijke mode vrouwelijke elegantie en vertrouwen, diep geliefd bij jonge consumenten in het hele land. "Ayilian is geschikt voor de meerderheid van de junior high school, middelbare scholieren en vrouwen onder de leeftijd van 30.

Consument pleit: pure dames roze Koninkrijk. sweet: betekenen ayilian merk persoonlijkheden. dames: vertegenwoordiger ayilian merkpositie klant base: shushing weergegeven: ayilian consumentengroepen hebben een gemeenschappelijk kenmerk van karakter, is het unieke spirituele schoonheid is af en toe haast van zuivere; het is niet de schoonheid van beeldhouwkunst bud. Ayilian pure en natuurlijke met een nieuwe generatie van vrouwen, het breken van de ketenen van traditionele concept van dames, en laat meer vrouwen gaan in de droomwereld en mijn leven meer kleurrijke en gratis.

Roze: kleur merk, vertegenwoordigt de roze houding. Is de visuele identiteit van de Merkattributen van unieke roze geven consumenten een sterk merk mark. Verenigd Koninkrijk: vertegenwoordigers van producten rijk aan structurele integriteit. Ayilian producten zal systematisch worden uitgebreid in de komende jaren om te voldoen aan de vraag van de consument voor één loket. Ayilian gezond, gelukkig, levendige, kind, positief, moed, toewijding, vriendelijkheid, zachtheid, zachtmoedigheid...... Karakter heeft sijpelde in het denken van nike air max 1 dames de groep, wanneer roze wanneer het Koninkrijk in producten, ayilian merk is oneindig bevrijde bloeien als een leven, trok de aandacht van mensen afgunst. Ayilian vliegen in het Koninkrijk van zijn roze, zoals de dansende vlinders, als een prinses in een sprookje, zoals de Elfen in fantasie over, metamorfose via ronde na ronde van wedergeboorte, bleek een heleboel engelen, zij is belast met de eigenaar dromen, vliegen naar de gelukkige kant.

Daphne International Holdings Limited, voorheen bekend als Victoria succes internationale groep beperkt, de groep opgericht in 1990, waarin kwaliteit schoeisel met een enorme marktpotentieel in China, hun eigen merken "Daphne", productie en verkoop van ladies schoeisel, steeds een van China's meest succesvolle binnenlandse merken, sinds 1996 voor vele jaren de eer van het best verkochte binnenlands product kregen. Op dit moment, de "Daphne" in "D28" en "D18" twee series, het doel klant vrouwtje van 20-45 en 15-30, respectievelijk. Daphne is Griekenland mythologie tekens, zie Laurel godin Daphne, ze is een dochter van de god rivier, werd achtervolgd door Apollo in een boom Laurel. Een ander modemerk genoemd met het woord.

Item #: 1
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: California, FL United States
Last update: 7 years ago
Visitors: 711
Share: