List of meiyounay Contact Seller
Location Map

0-2 nederlaag weg van huis in Milaan-Rome, Balotelli heeft eens te mee

 
0-2 nederlaag weg van huis in Milaan-Rome, Balotelli heeft eens te meer worden de focus van het spel, Ba Shen gromde meer dan eens tijdens de race, om zijn teamgenoten, coaches en Twitter nadat het spel laten doorschemeren zou hij hebben te laat Milan dit zomer. Mario Balotelli in een slechte plek in Milaan, die ook van invloed is op air force 1 mid herenzijn plaats in het nationale team, de Gazzetta dello Sport zei prandelli overwegen zonder Mario Balotelli Italië nationale team, kan Antonio Cassano worden gevraagd te vervangen Mario Balotelli. Milaan zijn ook op zoek naar huis voor Mario Balotelli, Monaco Hutch zijn intentie over de invoering van Balotelli en Manchester.

 

Balotelli dit seizoen en scoorde 14 competitiedoelpunten voor AC Milan, is de leidende scorer van de rossoneri, maar Italië media en fans tegen Balotelli is te veeleisend, Balotelli onder druk aller tijden. Milaan weg Rome, Mario Balotelli op de toonhoogte blik zeer prikkelbaar, meerdere malen en yell op teamgenoten, werd vervangen en Clarence Seedorf ook optreden wanneer wrijving. Mario Balotelli op Twitter weer na de wedstrijd, zei: "Ik zette Italië in twee delen! Buitenlandse personen zijn verenigd in mijn zijde.

 

 
Milaan, Mario Balotelli in een slechte situatie, die hem ook beïnvloed in het standpunt van de nationale ploeg van Italië. Hoewel de Euro 2012, Balotelli was Italië's offensief lijn kern tegen Duitsland, is Balotelli te raken macht crushes Germaanse strijdwagen. nike lunar force 1 kopen Maar in de afgelopen jaren prandelli herhaaldelijk gewezen dat Balotelli moet aandacht besteden aan zijn woorden en daden. Uit Brazilië de wereld Cup minder dan twee maanden, op 15 mei, Italië zal worden in de keweierqiyanuo assemblage, verlaten prandelli heeft niet veel tijd vaststelling van de lijst van 23 Nationale Volkscongres, Balotelli was niet in staat om bail out, het kan uiteindelijk zijn prandelli uitgesloten van de lijst.
Item #: 5
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: Nanning, China
Last update: 7 years ago
Visitors: 762
Contact Phone: 15676525352
Share: