List of meiyounay Contact Seller
Location Map

Juventus in de Serie een klassement aanzienlijk leiden, houdt het idee

 
Juventus in de Serie een klassement aanzienlijk leiden, houdt het idee om de Champions Trophy is slechts een kwestie van tijd. Courtney was echter omdat Garcia's ongeloof en woede. Na de thuisnederlaag naar Milaan in Rome, new balance 1500 kopenGarcia ziet ernaar uit om te Sassuolo Juventus kunnen stoppen, en eis dat er niet geremd wanneer serie een wedstrijd tegen Juventus, zonder een strijd om te verliezen. Het resultaat, Courtney woedend, beweren dat dit gelijk heeft als hij zegt dat de Serie een van de Franse ploeg gebrek aan respect voor, en de Serie een wijzende vinger zonder Garcia.

 

 
Beschietingen tegen Courtney Garcia op 28 April terwijl het bijwonen van pulisike ceremonie in gereageerd. Geconfronteerd met verslaggevers op het kanaal van Sky Sports, zegt Frankrijk coach, "Kijk, mijn collega's is een beetje te krap. Nochtans, new balance 999 kopenCourtney zei, heb ik niets meer te zeggen. Ik ben erg blij om deel te nemen in de Gala, kwam naar Chieti aan deze prachtige stad, en dat is het. Dit is niets, en vandaag niet over de kwestie wanneer het publiek wilde horen van andere onderwerpen.

 

Zelfs zo, Garcia verwees naar de Serie een competitie Championship hintte dat Rome geen hoop geeft van jagen serie een. "Vanavond, we aandacht besteden aan is resultaten Juventus en Sassuolo. Dan, we hebben net gewonnen in Catania. "Garcia zei," maar we zijn niet in staat om te bepalen hun eigen lot, willen we zien ontwikkelingen. Nu, nu, het gaat alleen met Sassuolo en Juventus overeenkomt met. Vervolgens, we moeten kijken naar de Serie een competitie voor de titel als er spanning. ”In de Serie a, Garcia zei, "Ik hou van de sfeer van het Olympisch Stadion. In de wedstrijd in Rome en Milaan was het stadion sfeer geweldig. Bovendien, ik heb respect voor Italië, niet alleen in het voetbal, er zijn hoofdsteden en talen, ik graag beide.


Item #: 1
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: Nanning, China
Last update: 7 years ago
Visitors: 476
Contact Phone: 15676525352
Share: