List of rfvgbd Contact Seller
Location Map

Jeans stijl lederen schoenen

Jeans stijl lederen schoenen
Zie als de schoenen zijn leer wij door drie oordelen kunnen stappen een twee drie raakt. Geur: lederen schoenen, ongeacht huid typt, zal er een geur van leer, als het leder of PU klasse, u zal zijn in verschillende mate van smaak of geur, zetten op uw voeten maar ook toevoegen geur. Twee: als er lederen schoenen, lederen textuur is zeer duidelijk, en corticale vezels lijkt delicaat, Oppervlakteglans is normaal, helder maar met lederen of PU, vervolgens lijnen grotendeels en vezel ziet er zo ruw, glans is verschillend van normale lederen helderheid. Drie aanraking: met hand druk op schoenen,   nike blazers low vt canvas   schoenen van stretch herstel snelheid, zien als kan snel herstel, en enkel pers van plaats geen omhoog plooien voor leer, in plaats daarvan is lederen klasse of PU; met nagels zachtjes knijpen proberen schoenen oppervlakte, indien kunt snel herstel als en leer, geen nagels afgedrukt is is als herstel snelheid vertragen of resterende afgedrukte tijd lang is lederen klasse of PU. Deze drie methoden voor de identificatie van leer en imitatie leer, heb je leren?

Badminton slijtage schoenen
Een heleboel mensen zal vragen, spelen badminton schoenen ze dragen, veel mensen zijn slordig of sneakers of schoenen of sneakers of schoenen dragen. De keuze van wat voor soort schoenen een paar badminton kan helpen krijg je de meest eenvoudige en succesvolle, we kijken naar wat de criteria zijn voor het kiezen van het juiste paar schoenen.

Allereerst, wat zijn we een paar schoenen in de hand, gewicht, zeker is over het algemeen Sportschoen weegt 800-900 gram, terwijl badminton schoenen lichter in gewicht dan loopschoenen op de markt, ongeveer 600-700 gram in gewicht zijn. Omdat badminton licht snel schoenen en vereist verlichten belasting op je enkels in sporten.

Ten tweede, de schoenenkeuze moet kijken op de zolen, zoals we allemaal weten, een paar van determinanten is de zool van de schoen. Slijtvaste anti-slip zolen was eerste keuze,  vibram five fingers kopen    rundvlees fijne lijntjes op het einde van gespreid greep te bereiken maximale wrijving is sterk. Lopen schoenen en sneakers kunnen dit effect niet bereiken, Sportschoen grip is niet sterk, en sneakers zolen zijn te stijf, geen relatieve buffer, enkels, gevoelig voor schade niet beter te beschermen.

Tot slot, de schoenenkeuze moet de bovenste, omdat badminton nodig een heleboel beweegt, waarvoor derhalve hoger bovenste zijdelingse steun, kiest u een zijdelingse steun schoen niet worden alle aspecten van voetverzorging dreigt te veroorzaken een laterale skid, extra lasten op de tenen, enkels. Goed ontwerp kun je voeten snel in een comfortabele ontspannen sfeer. Het belangrijkste punt is dat veel professionele schoen heeft een duidelijke hak, omdat badminton schoenen moeten worden plotseling stoten, alleen flats om de vraag te voldoen.

Item #: 5
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: British Columbia, Armenia
Last update: 7 years ago
Visitors: 494
Share: