List of sdcfvgbnh Contact Seller
Location Map

nike air max 1 heren kopen een familie van Normandiƫ

1896 Louis Vuitton Monogram Canvas eerst beschikbaar, aangegeven heeft merk van mode gezicht, haar unieke van creatieve werd ook haar klassieke symbool; met tour ronde reizen van geveegd, 1901 gelanceerd Steamer tas, merken reizen zachte zakken tijdperk officiële komt; 1924 Keepall tas, verandering heeft reizen van gewicht en verpakte manier, maakt korte impromptu van reizen gemakkelijker elegante; 1997, met art director Marc Jacobs van toegetreden, Louis Vuitton zal uitbreiden zijn vakmanschap en unieke luxe mode, schoeisel, horloges, accessoires en juwelen boutique, klanten toegevoegd in de Franse traditie van mode kleuren.

Givenchy uit Frankrijk modemerken, Givenchy waren in eerste instantie haar belangrijkste producten voor parfum, en later begon zijn carrière in huid zorg en kleur cosmetica bedrijf. De merken van de onderneming in de wereld merk laboratorium (wereld merk Lab) bereid in 2006 gerangschikt nr. 411 op de wereldranglijst van de top 500 merken. Oprichter Hubert de GIVENCHY Chinese naam is yubeier·de · Givenchy, 198cm, werd geboren op 21 februari 1927 in Frankrijk Beauvais,  nike air max 1 heren kopen   een familie van Normandië. Hij toonde zijn artistieke talent op een vroege leeftijd, op de leeftijd van tien, na een bezoek aan de kleding van de Wereldtentoonstelling van Parijs paviljoen, besloot hij tot een mode-ontwerper. In 1945, hij een student in de kunstschool toen, hij begon Jnoques Fath van Studio praktijk, dan gevolgd Robert Piquet, Elss Schiaparelli en Lucien Ldiong en andere ontwerpers.

Op 2 februari 1952 in Parijs met een individu's werk verscheen voor het eerst. In dit overwegend wit katoen, gecombineerd met elegante geborduurd met prachtige beading in de fashion show, verbazingwekkend scène waren hij een creatieve persoon, en ook de Givenchy (g-IV ENCHY) wordt vereerd in de mode industrie afbeelding. Al tientallen jaren is het merk "een elegante stijl" en is bekend over de hele wereld. Givenchy in 1989 en begon zijn carrière in huid zorg en kleur cosmetica bedrijf,  nike air max 180 og   Lake hoop zal alle vrouwen mooier maken. Givenchy behalve oudere elegante dames boutique gewijd aan mannen gentlemen's kleding en ontwerp, nooit stopt voor de dames brengen schoonheid te waarderen parfum, huid zorg en cosmetische producten van onderzoek en ontwikkeling.

Mark is 4 "g" brief vervorming en vette woorden g-IV ENCHY, genaamd het merk Givenchy. Klassieke, hoge mode, dit staat bekend als Frankrijk mode Givenchy gentleman's stijl. In 1952, werd het merk Givenchy in Frankrijk geboren. Het was de oprichter en de eerste Chief Architect xiubote·de · Givenchy (Hubert de Givenchy) naar hem vernoemd. Voor decennia, het merk heeft vastgehouden aan een "sierlijke stijl," mode geworden bijna "elegante" synoniem zijn. Terwijl Givenchy zichzelf in elke situatie er altijd een paar van elegante lager en helder is, schoon goede vorm, die bekend als "de gentleman van mode staat". Tot en met 11 juli 1995, in zijn laatste lanceert Givenchy Haute Couture na de pensionering. Givenchy deze tentoonstelling is ongekend en onvergetelijk. "Stijlvolle, eenvoudige, vrouwelijke"-mensen in zijn levendige, sierlijke beelden van vrouwen herbeleefd de essentie van het merk van stijl door de jaren heen.

Item #: 2
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: British Columbia, British Indian Ocean Territory
Last update: 4 years ago
Visitors: 267
Share: