List of yuanyinq Contact Seller
Location Map

air jordan 11 nederland air jordan 13 nederland

Balotelli Milaan kon verlaten aan het eind van het seizoen, Franse upstart Monaco was zijn potentiële nieuwe eigenaren. Over de mogelijkheid van toetreding tot Monaco Balotelli was buitenspel gezet voor Monaco de nummer één ster die Falco zei dat hij keek vooruit om te vechten met Mario Balotelli. Balotelli dit seizoen vernieuwd zijn persoonlijk record van de single-seizoen scoren, maar zijn situatie is verre van ideaal in Milaan.air jordan 11 nederland  Na een verlies ATL. Madrid weg van huis, fans snelde naar de luchthaven voor Balotelli terug naar Inter Milaan. Weg ondersteund, na verlies naar Romeins, Mario Balotelli en Van Persie uitwisseling Club van Milaan fans als 80%. Via Twitter, Balotelli ook gezinspeeld op het idee van het verlaten. BA Gods nieuwe eigenaar, de media bedoelde Chelsea, Tottenham Hotspur, Galatasaray en Paris Saint Germain, Monaco. Onder hen upstart de Fransen rijke Monaco afgelopen zomer bezig geweest met het zwaar te voeren Falcão en mudiniao uitstekende speler verwerving waarschijnlijkheid BA God sterk.

 

Als het gaat om Monaco kopen Balotelli een flinke boete, de Mediaset en de Le10sport had een voorwaarde vermeld: Falcão gedaald van Balotelli Falcão vacatures. Echter, in het gezicht van het Aspen-interview, Falcão uitgedrukt het idee van zijn strijd met Mario Balotelli. "Balotelli is een zeer goede speler. Is de ambities van de Club Monaco, Monaco hoopt te kopen Balotelli, dat nogal een normale zaak is. "Denk aan de Mediaset, Falcão en Balotelli in Monaco is verwacht te maken een vreselijke offensief lijn combinaties,air jordan 13 nederland tenminste dat is Colombia toekomen aan het denken nu. Falcão ondervonden ernstige verwondingen eerder dit jaar, gelukkig, de bewerking is voltooid. Bij huidige, faerkaozheng te herstellen. Bovendien gesproken over Mario Balotelli overdracht geruchten, zei Falco: "nu, dacht ik alleen van rehabilitatie zo spoedig mogelijk, zodat het vangen van de World Cup. "In de Champions League, Falcão de voormalige club Atletico Madrid in de Simone geleid in de halve finales. "Voor Atletico de prestaties, ik ben blij, ik had gehoopt dat ATL. geproduceerd goed spel. In zijn professionele carrière, zal de vervanging van een aantal verschillende teams, leven is echt.

 

"Rogers is een goede coach, en ik was in staat om iemand als een vriend. "Mourinho zei. "Ik kennen elkaar voor een lange tijd met hem, toen hij nog een jonge trainer, didactische kids om voetbal te spelen. Ik zeker gehoord over Rogers opmerkingen na de wedstrijd, maar ik weet ook dat wat hij had gezegd iets voor mij, hij vertelde me, proficiat aan Chelsea winnen prestaties mooie, fantastische team. "Bovendien toegelaten Mourinho:" Rogers gebruiken mij als zijn vriend, ook ik, ik hou van hem, dus voor nu ik liever zei na de wedstrijd hij zei vergeet zou, maar alleen om te onthouden wat hij zei vandaag. Rogers is een zeer slimme man, en ik weet zeker dat hij moet heb gekeken op replays na de wedstrijd, ik denk dat hij nu heeft om erachter te komen wat er is gebeurd.
Item #: 1
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: Nanfan, Beijing China
Last update: 6 years ago
Visitors: 323
Share: