List of yuanyinq Contact Seller
Location Map

air jordan 6 nederland air jordan 12 nederland

Een interessant feit is dat de clippers, deze idioot baas kwam uit als de dood team, momenteel is gerangschikt onder de top-vier in tuhao in het westen, het enige team doet het goed. Wizards van 75-69 overwinning op de stieren op de weg gewoon order 4-1 op de statistische door naar de tweede ronde. John muur had 24 punten,-Bill Bradley had 17 punten en Nene had 20 punten. Dit is de wizard door naar de tweede ronde voor de eerste keer sinds 2005, sinds 1980, de geschiedenis van de tweede. Bill zei na de wedstrijd: "Dit toont aan dat we kómen vooruit, we speelden zeer goed in deze serie, ik denk dat het in de toekomst beter zal zijn. "Zoals de oostelijke derde geëlimineerd door de bulls zoals zij natuurlijk teleurgesteld zullen, air jordan 6 nederland dat Gibson geprobeerd om te dekken Wal zijn enkel verstuikt, gedwongen vertrek van tevoren. Na het spel zei hij: "we waren werkelijk teleurgesteld omdat iedereen gespeeld dit seizoen echt moeilijk, talrijke moeilijkheden overwonnen.

 

Strijders van vandaag weg wedstrijd tegen de clippers, dit is 5e oorlog series, die won op het eerste punt van de wedstrijd. Vandaag yigedala de eerste helft van de vorige oorlog voel zeer traag, 9 foto's in slechts 3, efficiëntie, een lichte stijging in de tweede helft, het publiek bijgedragen 18 punten, 8 rebounds, 8 assists, 2 steals, helaas, de ultimate warrior was 103-113 verliezen over twee wedstrijden van 2-3 naar beneden. Deze zomer, de Warriors greep yigedala, doel is het verder bouwen op de uitstekende track record van vorig seizoen. Zeg niet dat yigedala voorbijganger niveau gegevens tonen het reguliere seizoen dit jaar, ten minste dat hij had bijgedragen uitroeien. Echter, de postseason tot nu toe, het is geen wonder dat fans zullen lachen om deze 4-jarige, 48 miljoen dollar contract getekend een senior "sojasaus boy." Als het niet voor dat spel,air jordan 12 nederland een kleine uitbraak, bijdragen van 22 punten, hebben 9 assists en yigedala prestaties in de eerste ronde echt een gevoel helemaal. Vandaag op de yigedala willen blijven een oorlog van agressie, aanvallend was positief, maar actief nutteloos, handvat is ook gegarandeerd het. Yigedala opening van smeedijzer is een reeks voorstellingen, haak in nauwe range, drie minuten doet niet toekomen, aan de mand niet...... Lijkt te zijn geworden een koning van verspilde kansen op het veld.

 

Wanneer de partijen fro stadium spelen, Currie herhaaldelijk Maak een prachtige bal te yigedala, maar yigedala is oud, waarom is niet gegooid, yigedala ook heel goed over mezelf steeds weer en schudde zijn hoofd. De laatste 2 minuten van de eerste die helft, de Warriors aanval, Currie nog steeds op vertrouwende yigedala, in het geval van dubbele aandringen worstelde om hem de bal, yigedala ten slotte passeren in bibliotheek helpt, drie-punt hit! De gehele eerste helft, yigedala speelde 18 minuten, 9 foto's in slechts 3, gelukkig, had ook 5 rebounds, 4 helpt inspanningen om te wijzen op de waarde van de gegevens. Echter, tegenstanders eerlijk de clippers, in het gezicht van Play-off-niveau stadium, niet boven gemiddelde vuurkracht is om een verschil te maken. Terwijl de toewijding van yigedala had een geweldige dunk in de tweede helft, maar de score is het moeilijk om een impact hebben op de algehele situatie. Distale yigedala opstaan en beginnen met het gooien van drie minuten, misschien wist je goed voelen, is het onwaarschijnlijk te raken van de bal, yigedala gewoon schieten mand, aantrekkende, want de ploeg won een kans om aan te vallen. Helaas, het spel nog steeds kan niet worden teruggedraaid, ultieme weg krijgslieden versloeg, werd geduwd aan de rand.
Item #: 4
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: Nanfan, Beijing China
Last update: 6 years ago
Visitors: 341
Share: