List of yuanyinq Contact Seller
Location Map

air jordan 7 kopen air jordan 5 kopen

FIFA uitgesteld het verbod Barcelona, dit betekent teshitegen aan join vlotte en onbelemmerde toegang zal worden. Na het finaliseren van teshitegen, kaapte Barca tweede plaats in grote haast en nieuwe ondertekening. Volgens de dagelijkse sport krant gemeld zal dat Barca Ken kopen 19-jarige Bi Ba Zhongwei Rappolt,air jordan 7 kopen Barca te betalen 36 miljoen euro voor hem ten minste. Op 27 mei, zal Rappolt inluiden in een 20 jaar oude de verjaardag. Maar de Fransman van Baskische afkomst, een absolute belangrijkste Bi Ba is geworden. Rappolt Bi Baqing aan te sluiten trainingskamp toen ze 16 was, en beginnen aan Bi Ba team in 2012. Tot nu toe, Rappolt Liga 45 optredens 2 doelpunten. Dit seizoen, had Rappolt al speelde 32 League wedstrijden en 3 koningen Cup. Rappolt heeft zeer goede fysieke conditie, 1.89-meter hoogte maakt hem sterk genoeg luchtfoto vermogen hebben. Shaonianlaocheng Rappolt, heeft ook een zeer slimme tactische geesten. Barca bovenaanzicht, Rappolt in qiufeng tot de piek hebben sommige gelijkenissen. Bi Ba Spanish vierde-hoogste van het seizoen, Rappolt op de defensieve linie prestaties verdient.

 

Rappolt van schending van het contract voor 36 miljoen euro, Bi Ba wil niet te verkopen, waardoor Barca moet ten minste hij 36 miljoen euro betaalde. Als Bi Ba weigerde te onderhandelen, kan Barca alleen kopen Rappolt het contract. Wanneer een buy-out boete, Barca moest betalen schade een luxe belasting, hetgeen betekent dat als Barca voor haar buyout van geliquideerde, Rappolt ter waarde van meer dan 50 miljoen euro. Als Barca ertoe Pakistan naar 36 miljoen schending van het contract prijs om te voltooien overdracht onderhandelingen,air jordan 5 kopen rode en blauwe leger niet hoefde te betalen de luxe belasting. Deze onderhandelingen taak zal worden gedaan door de subisaleita van het zijn een Baskische legende. Barca voor een 19-jarige jongen aan overeenkomst of geen overeenkomst? Deze scène was echt gaat gebeuren. Volgens de dagelijkse sport krant gemeld dat Manchester City Executive beijilisitan contact met Rappolt en Pakistan vorige week, Manchester City hopen te krijgen van het genie van deze jongen. Maar Bi Ba ambtenaren vertelde beijilisitan, in welk geval contact op met de Rappolt laat Fransman heeft knikte om toetreding tot Barcelona.

 

Barcelona heeft kaapte Rappolt, slechts is het verschil te worden betaald transfersom van 36 miljoen euro, of met Bi Ba sipolian gebroken kocht hem voor contractbreuk. De vraag is nu, is of Barca blijven kopen in het centrum. In het centrum terug positie, Peake en Baltra, Carles Puyol zal verlaten, Javier Mascherano links hangt af van de houding en het nastreven van kleine Ma Ge ik bieden. Zodra Javier Mascherano verlaten, Barca blijven om te kopen in het centrum moeten zal, gaf rood en blauw leger nog steeds niet op het nastreven van David Lewis.


Item #: 2
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: Nanfan, Beijing China
Last update: 6 years ago
Visitors: 319
Share: