List of yuanyinq Contact Seller
Location Map

air jordan dames air jordan 1 nederland

Strijders van vandaag weg wedstrijd tegen de clippers, dit is 5e oorlog series, die won op het eerste punt van de wedstrijd.air jordan dames Courie is nog steeds de Clippers dubbele antivirale middelen, gegevens voor slechts 17 punten, 3 rebounds, 4 assists, 2 steals, fouten, 8 keer, en het is zijn ' record ' postseason carrière. Ultimate Warrior 103-113 nederlaag de Clippers leiden 2-3 naar beneden. Spel op, als de Clippers eigenaar Sterling in ras onrust en leiden tot mededingingsbezwaren hebben zijn verspreid, de clippers werden getroffen, de Warriors richt zich op het spel, de ultieme prijs winnen. Currie shoot down 33 punten, 7 rebounds, 7 assists, die hij in de serie in de meest uitstekende service speelde. Vandaag, de clippers en begreep het belang van de concurrentie, ze ontstaan als Currie opnieuw zijn toevlucht tot de formidabele sandwich op de verdediging genomen. Gedurende het eerste deel, kreeg zeer paar schoten. Dit, natuurlijk, de Schatkist en de Warriors Treasury eerder verwacht, hij is niet verplicht om te verkopen, maar eerder gericht op teamspel, team overtreding om te bouwen van een spel. Gedurende het eerste kwartaal, slechts 1 keer in mobiele oorlogvoering schot, daalde in een drie-punt.

 

Terug in de tijd wanneer de bibliotheek na de slag, air jordan 1 nederland krijgers vallen achter, maar in geen haast is niet bezet, observeert hij de verdediging op het veld, als ze doorbreken naar de verf gebied, zie Barnes buiten ruimte kansen, schatkist nog steeds is geslaagd voor de optie, maar teamgenoten niet gaan. 7 minuten, 32 seconden, gevangen tijdens een aanval op zijn beurt fraudebestendig haar zijdeachtige schoten, wat resulteert in zijn voorzijde drie-punt krachtig geraakt, Treasury resulteerde ook in een verdere straf kans! Deze golf van 3 + 1 heeft ook volledig is doorgevoerd in de verschrikkelijk, geef hem niets te kans, vernietiging. Vanwege de grote verdediging komt zetten druk op schatkist, die hebben geleid tot hem opwaarts 5 omzet in de eerste helft, in de reeks van Schatkist omzet gemiddelde is 3,5 keer, na vandaag zullen verder gaan dan het niveau van zijn reguliere seizoen gemiddelde.

 

Thompson pakte drie hits tegen, maar hij vervolgens een drie-punt-kans gemist, Li dompelde zijn weg, vierde kwartaal krijgers 1 minuut 20 seconden achter 97-105. Corison jumpers niet, Li dompelde weer, de Warriors slechts 6 punten achter. Kritieke tijd pauze jump shot hit Crawford, vierde kwartaal die de Clippers 107-99 32.9 seconden leiden. Last minute Braves kunnen comeback en hen te verslaan met 103-113. Wanneer u wordt gevraagd als Sterling blijft om te dienen als de eigenaar van de Clippers, wanneer doc rivieren gaat spelen voor Stirling, rivieren antwoordde: "Ik denk dat hij zal niet als de Clippers baas dienen. "" Ik denk dat Xiao Hua heeft maakte het zeer duidelijk dat de (verboden voor het leven), dus ik denk de Unie heeft reeds een besluit en, ja dat, ik denk dat dit is een grote beslissing. Voor ons, dan, evolueren om aan te wijzen welke richting we. Je erover nadenkt, ik ben een coach van de ploeg, to be honest, in geval van nood, ik weet niet wie te bellen voor hulp. Beschikking van de Unie de doodstraf sneller en beter voor ons. Ik heb gezegd, moeten we tijd om te genezen de wonden, we moeten ook geduldig. "Bovendien, volgens de Los Angeles Daily News reporter Mark Medina zei Unie sancties na Stirling, en Clippers Voorzitter Andy-Rosser is verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten van het team, de rivieren zullen verantwoordelijk voor het team basketbal operaties.
Item #: 5
Price: Best Offer
Status: Available
Condition:
Number in stock: 1
Location: Nanfan, Beijing China
Last update: 6 years ago
Visitors: 270
Share: